Cases

Onze klanten zijn zeer divers, allen hebben nood aan een betrouwbare en efficient IT platform met een no nonsense service en deze vonden ze tot tevredenheid bij Neddine Solutions. Hieronder enkele van onze realisaties. Wenst u ook te genieten van onze uitstekende dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Alpla Belgium NV te Oudenaarde

Alpla Belgium NV te Oudenaarde is onderdeel van Alpla GmbH, een in 1955 opgerichte Oostenrijkse multinationale groep die wereldleider is in de fabricatie van plastic verpakkingen. In de Belgische fabriek worden preforms gemaakt voor PET-flessen en de bijhorende doppen. 

PX NV te Antwerpen

PX NV is aktief in de publishing wereld. Ze zijn gespecialiseerd in documenten, catalogi, digital asset management en digital printing. Dit maakt dat de goede werking van hun IT infrastructuur crusiaal is.

Van Hove & CO BVBA te Gent

Van Hove & Co BVBA is een transportbedrijf uit de Gentse haven dat reeds meer dan 30 jaar actief is. Aangezien ze volledig afhankelijk zijn van de goede werking van hun IT platform om de opdrachten van hun klanten tijdig en correct uit te voeren, is bedrijfszekerheid een absolute must.

Serrebouw De Clercq te Lochristi

Serrebouw en Industriebouw De Clercq, 70 jaar kwaliteit uit Lochristi. Dé partner voor de bouw van serres en loodsen weet zich reeds jaren verzekerd van onze kwaliteitsservice.