Adam Software NV te Gent

Adam Software NV te Gent

ADAM Software NV (Gent) levert media workflow en marketing technologie software aan ’s werelds grootste bedrijven zoals Microsoft, Lego, PHILIPS, Delhaize, IKEA, … Het is hun passie om media op een intelligente wijze te organiseren zodat het eenvoudig en bereikbaar is voor iedereen. Dit doen ze door innovatieve software te ontwikkelen voor de creatie, het beheer en de distributie van mediabestanden.

Door de aard van de activiteiten (software ontwikkeling en ondersteuning) bij hun globaal gevestigde klanten, stelt ADAM Software hoge eisen aan het design, de continue uitbouw en het onderhoud van hun ICT infrastructuur.
Het is een combinatie van 50+ servers die zowel lokaal, als in een privaat datacenter zijn ondergebracht met Cloud gehoste servers. De medewerkers kunnen zich zowat overal ter wereld bevinden en moeten vanuit hun locatie steeds vlot kunnen (samen)werken. Dit alles zorgt ervoor dat Adam Software zeer hoge eisen stelt en in de spits loopt van de technologische evoluties.
Om dit mogelijk te maken is er een nauwe samenwerking tussen Adam Software en Neddine zodat er continu kan ingespeeld worden de immer veranderende noden.
Neddine verzorgt niet enkel de dagdagelijkse ICT ondersteuning van de activiteiten via een VALUE overeenkomst, we denken ook actief mee om de snelle expansie van Adam Software vlot te kunnen ondersteunen.