Hardware

Het uittekenen, bouwen en onderhouden van IT critische bedrijfsnetwerken is onze core business.Bijzondere aandacht gaat hierbij uit naar business continuïty, security, strategy, business processen en compliance.

HP Proliant DL380 G9 E5

Een degelijke server vormt de basis van uw bedrijfs IT. Naargelang de belasting en criticiteit binnen uw onderneming stellen we u de beste keuze voor. Vraag vrijblijvend uw offerte!

HP Probook 400 Series

We helpen u de juiste keuzes maken voor uw laptops, pc's en thin clients. We verdelen HP, Lenovo en Apple.Vraag vrijblijvend uw offerte!

Smartphone en tablet

In het gamma aan professionele Smartphones vindt u onder andere Apple, HTC, Nokia Lumia en Samsung.
Voor tablets kan u bij Neddine terecht voor Apple, Samsung, HP en Surface. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Internet Providers

U kan bij ons terecht voor het kiezen van uw internetconnectiviteit. We werken met de grote spelers Belgacom en Telenet en kunnen u helpen om in de waaier aan mogelijkheden de juiste keuze te maken. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Remote Desktop

Overal maximaal flexibel werken voor een verhoogde efficientie, dat is waar het bij Remote Desktop om gaat. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Backup Oplossingen

Omdat uw bedrijfsdata waardevol is dienen de nodige maatregelen genomen te worden tegen beschadiging of verlies van deze data.
Er zijn tal van mogelijkgeden om u hiertegen te beschermen en dit op maat van uw bedrijf. Vraag vrijblijvend uw offerte!

San MSA 2040

Wij bieden maat oplossingen om uw bedrijfsdata veilig op te slaan overeenkomstig de noden van uw bedrijf. Vraag vrijblijvend uw offerte!

VMware virtialisatie software

Waarom per applicatie een fysieke server in gebruik nemen? Met virtualisatie technologie kan u op één krachtige fysieke server verschillende virtuele servers plaatsen. Vraag vrijblijvend uw offerte!