Services

Bij Neddine kan u terecht voor een totaaldienstverlening. We zien het als onze taak om u de IT beslommeringen uit handen te nemen zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteiten.
Neddine is uw IT partner in alle opzichten: zo zijn we het single point of contact, we kunnen via onze monitoring de meeste problemen vooraf zien aankomen zodat we ze kunnen verhelpen nog voor ze hinder opleveren voor de gebruikers. We staan ook in voor het (proactieve) onderhoud van uw volledige IT park en onze service desk staat steeds paraat om op uw vragen te antwoorden. Al onze managed services zijn onderworpen aan raamovereenkomsten en worden verzorgd voor onze ervaren engineers en consultants.
Onze dienstverlening is modulair opgevat zodat we de voor uw onderneming passende mix kunnen samenstellen.

Neddine Patch Management

Een software abonnement waarmee je je infrastructuur steeds bijgewerkt (patches en updates) wat mede bijdraagt tot de beveiliging van je infrastructuur. 

Managed Services: Awareness & Care

De vinger aan de pols: een 24/7 bewaking van de vitale functies van uw IT infrastructuur op maat van uw onderneming, al dan niet met inbegrepen proactief onderhoud. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Neddine ICT Netwerk Infrastructure Assessment

Een onafhankelijke en objectieve toets van uw bedrijfs ICT-oplossing waarin u te weten komt of uw huidige oplossing voldoet aan de business standaarden. Hierbij wordt de nadruk gelegd op beschikbaarheid, toegankelijkheid, zekerheid, performantie en compliance. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Managed Services IT beheer voor een vaste prijs

Uw IT infrastructuur onderhouden tegen een vaste prijs. Neem contact op voor meer informatie en een offerte. Vraag vrijblijvend uw offerte!