Neddine Patch Management

Neddine Patch Management

Abonnement

Neddine Solutions zorgt ervoor dat uw servers en werkposten steeds worden bijgewerkt met de recentste patches en updates. Via onze monitoring kunnen we opvolgen of alles goed verloopt. De software zorgt voor de patching van het operating system evenals de belangrijkste 3rd party applicaties zoals Java, Adobe Reader, ShockWave, Skype, QuickTime, Flash, ActiveX, Opera, WinRaR, iTunes, FlashPlugin, Firefox, Chrome en Safari.

Hoe werkt dit?

Via onze monitoring software installeren we vanop afstand de patch software en bewaken we de goede werking ervan. Onze patch software is geschikt voor servers en PC. Het is een "pay as you use" oplossing onder een maandelijkse abonnementsvorm.

Budget

Een patch abonnement wordt aangerekend als een klein forfait per toestel per maand. Hiervoor krijgt u: het gebruik van de patch software en het onderhoud van de patch software.

Deze service kan als add-on genomen worden bij MSP Awareness. De service is inbegrepen in MSP Care en Value. Het abonnement omvat enkel het gebruik van de patch software. Neddine Solutions kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de slechte werking van de patches en de updates zelf. Deze vallen onder de verantwoordelijkheid van de makers van de patches en de updates. Eventuele interventies hierrond zijn niet inbegrepen.