Software

Cloud is “in” maar wat is dat nu eigenlijk? Wanneer u in de cloud werkt dan werkt u eigenlijk online (via internet) op servers en met software waar u geen eigenaar van bent.

Cloudoplossingen hebben het voordeel dat u niet dient te investeren in hardware en software, u dient ze niet te onderhouden. De backup wordt voor u geregeld en bovenal is het een oplossing die zeer flexibel kan mee-evolueren met uw bedrijf.

Het enige wat u nodig heeft is een goede internetverbinding.

Exclaimer

Met Exclaimer kan je professionele e-mail handtekeningen ontwerpen die automatisch worden toegevoegd aan alle uitgaande e-mails. Centraal beheerd, zo geregeld. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Autotask Workplace Manager

Met Autotask Workplace Manager stelt u uw bedrijfsdocumenten zowel intern als extern beschikbaar op de wijze die u wenst. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Take the Ransom Out of Ransomware

Malware en cryptolockers in het bijzonder zijn een plaag. Je kan dus maar beter je voorzorgen nemen. Lees hier meer over hoe je een degelijke bescherming kan opbouwen. Vraag vrijblijvend uw exemplaar van de Unitrends Ransomware White Paper!

VoIP Telefonie

Waarom nog een fysieke telefooncentrale aanhouden? Met een cloud based telefooncentrale geniet u van alle functionaliteit van een fysieke centrale en meer. Bovendien bent met u een VoIP telefooncentrale centrale voordeliger af dan met een vergelijkbare fysieke centrale. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Uw server in Azure

Creëer uw eigen privé cloud omgeving: de volledige controle over uw server(s) met de verhoogde zekerheden van een datacenter en verplaats Capex naar Opex.Vraag vrijblijvend uw offerte!

Neddine Anti-Virus

Onze managed Cloud based Antimalware oplossing. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Neddine Secure back-up

De complete en degelijke managed back-up oplossing. Zowel geschikt voor servers, desktops en laptops. Vraag vrijblijvend uw offetre!

Microsoft SharePoint

Met Microsoft SharePoint brengen we uw vertrouwde fileserver naar de cloud. Uw bestanden zijn altijd en overal beschikbaar via een eenvoudige internetwerbinding. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Domainregistration

U kan bij Neddine terecht voor DNS hosting en webhosting en domeinnaamregistratie. Vraag vrijblijvend uw offerte!

Microsoft Office 365

Met Office 365 maakt het niet uit of u op kantoor werkt. Mail en Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Skype4Business etc zijn overal beschikbaar. Vraag vrijblijvend uw offerte!