Autotask Workplace Manager

Autotask Workplace Manager

Wat is Autotask Workplace?

Autotask Workplace is een systeem om al uw documenten te beheren. Vergelijkbaar met uw file-server, maar dan in de Cloud en met meer voordelen.

Waarom kiezen voor Autotask Workplace?

Autotask Workplace is goedkoper dan een fysieke server. U bespaart zowel op de hardware- als op de onderhoudskosten. Daarnaast biedt Autotask Workplace een makkelijke manier om samen aan documenten te werken; lokaal of online, met uw eigen medewerkers of met uw klanten, met uw pc, laptop, tablet of gsm. Via de bijhorende app kan u foto’s en video’s van uw GSM eenvoudig doorsturen en delen via Autotask Workplace. U heeft ook zelf de controle over het delen van documenten. Het is eenvoudig in te stellen welke documenten u wilt delen met wie. Meer zelfs, als u een document deelt kan u ook instellen of de ander het document enkel kan raadplegen, dan wel of de ander het document kan printen of downloaden.

Is het dan wel veilig?

Autotask is een gespecialiseerd bedrijf dat beschikt over verschillende teams van experten die continu zorgen voor de veiligheid van uw data.

Budget

Het abonnement wordt jaarlijks vernieuwd. De aanrekening gebeurt maandelijks.

Wilt u graag meer informatie over wat de voordelen van Autotask Workplace voor u zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.