Neddine Antimalware

Neddine Anti-Virus

Wat?

Een managed antimalware oplossing van Neddine Solutions.

Waarom?

Als bescherming tegen de immer toenemende bedreigingen via het internet.

Hoe?

Een managed oplossing. Neddine Solutions zorgt ervoor dat uw antimalware oplossing steeds optimaal werkt. We doen dat 24/7 via onze monitoring software. Wanneer we merken dat er een storing optreedt in de werking van de software, komen we zonder meerkosten tussen om deze te verhelpen. Hierdoor kan u ervan op aan dat u  steeds over de maximale bescherming beschikt.

Hoe werkt dit? Via onze monitoring software installeren we vanop afstand de antimalware oplossing en bewaken we de goede werking ervan. Onze antimalware software is geschikt voor PC en servers. Het is een "pay as you use" oplossing onder de een maandelijkse abonnementsvorm. 

Budget

De managed antimalware oplossing wordt aangerekend als een klein maanderlijks forfait per maand.

Hiervoor krijgt u:

  • Gebruik van de software
  • Onderhoud van de software
  • Updates
  • Interventies bij storing van de software

Wat is het verschil met een standaard antimalware oplossing?

Bij een standaard antimalware oplossing wordt de software op het toestel geïnstalleerd en wordt er verder niet meer naar omgekeken. U weet dus niet zeker of steeds de recentste antimalware definities geladen zijn, of u op de recentste versie van de software werkt, dat het toestel regelmatig gescand wordt of dat de bewaking überhaupt goed werkt. Met de antimalware oplossing van Neddine Solutions kan u er gerust op zijn dat wij achter de schermen het nodige doen om de optimale werking te verzekeren.